Rakija Night #1

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-04-15 21:00:00

Крај:

2017-04-16 01:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Саботно опуштање под отворено небо и уживање во различни вкусови на ракија!

Резеврирајте си простор за мезе и дружење~

        

Сподели на: