Сабота во Јавна Соба

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-01-07 21:30:00

Крај:

2017-01-08 01:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Божиќна house журка. 
Дј сет со внимателно селектирани електронски звуци ~
        

Сподели на: