Saturday in Public Room

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-10-14 22:00:00

Крај:

2017-10-15 01:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Кате Веск Квартет не носат на одлично музичко патување со звукот на Peggy Lee и Sarah Vaughan. 

Кате Веск - вокал
Сашо Николовски - клавијатура
Зоран Павловски - бас
Антоние Весковски - тапани

Ајде во сабота кај нас во Соба ;)
        

Сподели на: