Saturday in Public Room

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-03-18 22:00:00

Крај:

2017-03-19 01:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Резервирајте ја оваа сабота за OffBeatz и уживање во нивната селекција на funk, disco, soul мелодии ~

Се забавуваме заедно со Јана Бурческа- вокал, Александар Филиповски- гитара, Димитар Ганчевски- клавијатура, Марко Василевски- бас, Дамјан Даневски- тапани.


        

Сподели на: