Showroom: Jazz si e sluzba

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-03-24 22:00:00

Крај:

2017-03-25 01:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Овој петок на Showroom ни гостува составот нарачен "Дружба си е дружба, џез си е служба" во состав: Кирил Кузманов - сакс, Гордан Спасовски - клавијатура, Кирил Туфекчиевски- контрабас, Благоја Антовски- бубањ.

Ќе ни свират џез хитови и дел од својата авторска музика.

Showroom e отворена музичка програма во живо, со содржини креирани од музичарите од македонската џез сцена, која има за цел да го претстави домашниот музички потенцијал преку индивидуална интерпретација на стилови, концепти и артисти.

Бидете дел уште од една поинаква џез вечер~

        

Сподели на: