Showroom: Milan Petrovic Quartet and Jazzysad

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-01-14 22:00:00

Крај:

2017-01-15 01:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          На првиот Showroom концерт во 2017 ни гостуваат едни од најдобите џез музичари од Србија!
Дознајте зошто квартетот на Милан Петрович го освојува целиот Балкан и дозволете си уживање во квалитетна музика~

И, за уживањето да биде уште поголемо- имаме и петти гостин- Master Flow/ Милан Саитович од Нови Сад кој е одговорен за најдобрите игранки кои изминатата година се случија во Public Room. Овој пат настапува co својот проект Jazzysad.

Не ги испуштајте овие преталентирани момци ~
        

Сподели на: