Thursday in Public Room

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-10-12 21:00:00

Крај:

2017-10-13 00:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Сашо Поповски Трио во четврток ни доаѓа во Соба, да ни отсвират некој ептен добар џез. 

Сашо Поповски - гитара 
Иван Бејков - бас 
Славчо Коцев - тапани
        

Сподели на: