Жива музика ★ Среќна Среда ★ Мезе бар Сопотско ★ Понуда 299

Meze Bar Sopotsko | Аминта трети 14, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-06-21 21:00:00

Крај:

2017-06-22 01:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Оваа среда за прв пат во Мезе Бар Сопотско најдобрата понуда од 299 ден. решивме да ја зачиниме со жива чалгиска музика.

★ Понудата 299 ден. (по лице) вклучува неограничено пиење вино и ракија + топло предјадење (од човек), што вклучува: пирошка,похован кашкавал и крокети. Оваа понуда може да се земе исклучиво доколку сите луѓе на масата ја имаат понудата.

Бројот на резервации е ограничен затоа повелете и резервирајте си.

Со почит, ваше Meze Bar Sopotsko.
Резервациите се во строго ограничен број и истите важат до 21:30 часот.
Сите присутни ќе добијат гратиси за во Summer club Central Park.
        

Сподели на: