Infinity Cocktail Lounge & Sports Bar

Милан Мијалкович, Скопје 1000, Македонија, Скопје
 • WiFi
 • TV
 • Дозволени миленичиња
 • Паркинг
 • Летна тераса
 • Сместување


За локалот


              Infinity Cocktail Lounge & Sports Bar the best place to enjoy sports event and watch in Full HD and 4K resolution listening to clear audio by B&W and JBL
            
Сподели на:

Работно време

Понеделник
09:00-00:00
Вторник
09:00-00:00
Среда
09:00-00:00
Четврток
09:00-00:00
Петок
09:00-01:00
Сабота
09:00-01:00
Недела
09:00-00:00

Контакт

Телефон:

02 609 2453

Веб страна:

Социјални мрежи: