Рекламирање на Резервирај.мк

Доколку не сакате да го користите нашиот систем во вашиот локал, но сепак сакате да се рекламирате на Резервирај.мк, контактирајте не на biznis@rezerviraj.mk , телефонски број +389 77 86 96 50 или на нашата фејсбук страна.