Парк кафе Виница

Булевар Маршал Тито, Виница, Македонија, Виница


За локалот


              Модерен кафе бар за дневно и вечерно излегување. 
            
Сподели на:

Работно време

Понеделник
07:00-00:00
Вторник
07:00-00:00
Среда
07:00-00:00
Четврток
07:00-00:00
Петок
07:00-01:00
Сабота
07:00-01:00
Недела
07:00-00:00

Контакт

Телефон:

072-279-942

Веб страна:

Социјални мрежи: