Public Room

50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија, Скопје
 • WiFi
 • Достапност
 • Паркинг
 • Брза храна
 • Дозволени миленичиња
 • Летна тераса


За локалот


              Мултифункционален простор за се што може да замислите. Бар. Кујна. Coworking. Концептуална продавница. Галерија за изложби. Работилници за деца и возрасни. Конференциски сали. И многу повеќе...
            
Сподели на:

Работно време

Понеделник
08:00-00:00
Вторник
08:00-00:00
Среда
08:00-00:00
Четврток
08:00-00:00
Петок
08:00-01:00
Сабота
09:00-01:00
Недела
09:00-00:00

Контакт

Телефон:

+389 78 250 554

Веб страна:

Социјални мрежи: