Karaoke Show со Ненад

Central park - Summer club | Пешачки мост, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-06-21 23:55:00

Крај:

2017-06-22 04:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          СРЕДА СРЕЌЕН ДЕН ! 
ЕПИЦЕНТАР НА ЛЕТНИТЕ СЛУЧУВАЊА
ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА ЛОКАЦИЈА Summer club Central Park

Проверено најдобро традиционално караоке шоу со Ненад & Dj Bobi

Дојдете насмеани, весели и среќни и сите заедно да пееме во еден глас.
        

Сподели на: