Friday in Public Room

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-10-13 22:00:00

Крај:

2017-10-14 01:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Петок е одличен ден за џез звуци и добар провод. 

Ни свират Филип Димишковски на клавијатура, Оливер Јосифовски на бас и Александар Ванчовски на тапани.

Ве чекаме ~
        

Сподели на: