Lucky Friday

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-02-24 16:00:00

Крај:

2017-02-24 20:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Вино, мезе, дружење, муабети, боса нова звуци ~
Вашата омилена сорта од Bovin, Traikovsky, Tikves Special Selection, Brzanov, Popov, Stobi на - 50% 

        

Сподели на: