Петок во Јавна Соба

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-01-13 22:00:00

Крај:

2017-01-14 01:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Стара Нова Година или петок вечер?
Која и да е вашата мотивацијата за да се добро да се забавувате, дојдете на шизење со South Park и нивниот одличен rock, pop, funk репертоар!

Заедно со за Скопје добро познатите: Светлана Јовановска- вокал, Виктор Николовски- вокал и бас, Благојче Пенов - тапани, Зоран Костадиновски -водечка гитара и Горјан Стојменовски - ритам гитара,
ве чекаме на пијачка и дружење~
        

Сподели на: