Saturday in Public Room

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-04-22 22:00:00

Крај:

2017-04-23 01:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Саботно шизење и дружење тераса!
За музичките звуци ќе се погрижи Ивана Низамовска, дј во Радио МОФ.

Уживајте со вашите пријатели во нејзината селекција ~

        

Сподели на: