Showroom: Explorers club

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-01-20 22:00:00

Крај:

2017-01-21 01:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Showroom e отворена музичка програма во живо, со содржини креирани од музичарите од македонската џез сцена, која има за цел да го претстави домашниот музички потенцијал преку индивидуална интерпретација на стилови, концепти и артисти.

Оваа вечер ги истражуваме звуците креирани од Ади Имери- гитара, Иван Иванов- тенор сакс, Дамир Имери- клавијатура и Благоја Антовски- тапани.

Резервирајте си едно прекрасно џез патување~
        

Сподели на: