Showroom: Kabadayas

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-02-10 22:00:00

Крај:

2017-02-11 01:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Showroom e отворена музичка програма во живо, со содржини креирани од музичарите од македонската џез сцена, која има за цел да го претстави домашниот музички потенцијал преку индивидуална интерпретација на стилови, концепти и артисти.

Овој петок уживаме во авторските композиции од најновиот албум на триото Kabadayas: Зоран Костадиновски- гитара, Џоле Максимовски- бас гитара, Дино Милосављевич- тапани.

Не ја пропуштајте оваа вечер на милување од гитара ~

        

Сподели на: