Showroom: Saso Popovski Trio

Public Room | 50-та Дивизија 24, Скопје 1000, Македонија

* Бројот на средината на масата го означува капацитетот на таа маса.

Почеток:

2017-04-07 22:00:00

Крај:

2017-04-08 01:00:00

Влез:

Слободен

Детали за настанот

          Уште еден сосема поинаков концерт како дел од Showroom, отворената музичка програма во живо, со содржини креирани од музичарите од македонската џез сцена, која има за цел да го претстави домашниот музички потенцијал преку индивидуална интерпретација на стилови, концепти и артисти.

Шоу исполнето со авторски современи џез композиции и музика од современи џез автори.
Настапуваат Сашо Поповски- гитара, Иван Бејков- бас, Виктро Филиповски- тапани.

Резеврирајте музичко уживање~
        

Сподели на: